Omroep- en geluidsinstallaties, muziek- en IP-audiodistributiesystemen

Systemen voor omroep-, spraak-, muziekweergave en digitale (IP)audio/video die volledig afgestemd zijn op de manifeste behoeften van eindgebruikers, bieden vaak meer mogelijkheden dan waar in eerste instantie aan gedacht wordt. Door digitale IP-technieken toe te passen kan niet alleen op bekabeling en installatie bespaard worden. Het maakt de systemen ook flexibeler waardoor deze eenvoudig(er) zijn terug- en op te schalen, naargelang de behoefte van het moment.

PSI biedt een uniek en breed pakket aan systeemmogelijkheden, zowel op gebied van entertainment-, spraak- en muziekweergave voor o.a. podia, toneel en stadions als op het gebied van omroep- en achtergrondmuziekdistributie voor openbare ruimten en gebouwen.

Via akoestische simulatiesoftware wordt de geluidsinstallatie optimaal afgestemd op de lokale situatie en actuele behoefte. De gekozen systeemcomponenten en wijze van installeren staan onder alle omstandigheden garant voor een optimale spraakverstaanbaarheid.

PSI is gespecialiseerd in de integratie van bovenstaande systemen als onderdeel van ontruimingsalarminstallaties. Hiermee worden, ten gevolge van gecombineerd gebruik, per saldo minder componenten- waaronder luidsprekers – toegepast. Daardoor worden niet alleen kosten beperkt, maar wordt tevens de betrouwbaarheid en multi-inzetbaarheid van de installatie verhoogd. Een kleiner aantal luidsprekers, volledig afgestemd op de omgeving, zorgen ook esthetisch voor een veel fraaier eindresultaat.
Aan het laden
Aan het laden