Vergader-, Congres- en Boardroomsystemen

Goede onderlinge spraakverstaanbaarheid en visualisatie zorgt voor een optimale en prettige communicatie en heeft tot gevolg dat er minder vermoeidheid en irritatie onder de deelnemers optreedt. Vanuit deze visie realiseert PSI oplossingen ten behoeve van toepassingen in vergader-, congres- en boardroomlocaties,die naast een perfecte spraakverstaanbaarheid ook aan alle wensen op AV-presentatiegebied voldoen.

Van gemeenteraadszaal tot parlement, en van rechtszaal tot directiekantoor: alle ruimtes worden ingericht met de juiste audiovisuele componenten.Daarbij worden alle onderdelen geïntegreerd tot één eenvoudig te bedienen presentatie- en vergadersysteem.

Zaken als stemsystemen (‘voting’), automatisch regisserende camera’s, narrowcasting, teleconferentie, pre-set verlichting, broadcast en toegangbeheer worden desgewenst volledig geïntegreerd.

Alle zichtbare elementen worden in vorm en kleur afgestemd op de inrichting van de locatie en er wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van draadloze componenten.

Aan het laden
Aan het laden